Varelotteriet skrab

Hvis du er fan af skrabelodder, har du måske også hørt om Varelotteriet skrab. Varelotteriet har nemlig eksisteret siden 1887, og er dermed et af Danmarks ældste lotterier. I de første 100 år, hvor du kunne købe Varelotteriet skrabelod, bestod gevinsterne af købmandsvarer. Derfor giver navnet – Varelotteriet – rigtig god mening! 

På trods af at navnet ikke har ændret sig, er der sket en ændring i gevinsterne af Varelotteriet dk skrab. I dag er det nemlig ikke længere købmandsvarer, der er på højkant, hvis du spiller på et Varelotteriet skrabelod. Nej, i dag kan du simpelthen få fingrene i cool cash! 

Spil med online eller køb hos en forhandler 

Vil du spille med hos Varelotteriet, har du friheden til selv at bestemme, hvordan du vil anskaffe dig dit Varelotteriet skrabelod. Du kan nemlig både købe hos en forhandler, eller du kan spille med online via Varelotteriets hjemmeside. For at spille med i Varelotteriet dk skrab skal du dog som minimum være fyldt 18 år. Vælger du at købe Varelotteriet skrabelod på hjemmesiden, vil du ikke modtage en fysisk lodseddel. Betalingen sker via betalingsservice, og det er ligeledes her, du kan se lodnummeret på dit Varelotteriet skrabelod. Hvis du vinder på Varelotteriet skrab online, vil din gevinst automatisk blive sat ind på din bankkonto. Derfor kan det altså være en anelse nemmere at spille Varelotteriet dk skrab online. På hjemmesiden har du mulighed for at spille Varelotteriet skrab for resten af den igangværende sæson eller købe gennemgående lodnumre altså for en hel sæson.  

Hvis du køber gennemgående lodnumre i Varelotteriet skrab, betyder det, at du betaler for seks trækninger på samme tid. Dette kan være smart, da du dermed ikke skal fornye dit Varelotteriet skrabelod efter hver trækning. Hos Varelotteriet varer en sæson tre måneder, og der er trækning to gange om måneden. Køber du dit Varelotteriet skrabelod hos en forhandler, har du mulighed for at købe din lodseddel per trækning eller for en gennemgående sæson. Køber du midt i en sæson, har du desuden mulighed for at købe et Varelotteriet skrabelod for en enkelt trækning eller for resten af sæsonen. På den måde kan du altså tilpasse dit Varelotteriet skrab, alt efter hvor mange penge du ønsker at spille for.  

Seks trækninger samt Xtra chancen 

Varelotteriet skrab adskiller sig en anelse fra andre skrabespil. Ikke desto mindre er konceptet det samme; har du det rette skrabelod, så er du den heldig vinder. Dette betyder altså stadig, at reglerne er simple nok, til at alle kan være med. Med det på plads må vi hellere dykke ned i, hvad spillet i Varelotteriet skrab egentlig består af. Her er der nemlig 205.000 numre fra 000.001 til 205.000. Spillet varer i et halvt år, og bliver kaldt en serie. Hver serie består af to sæsoner, som hver indeholder seks trækninger samt Xtra Chancen. I en sæson udtrækkes der i alt 166.019 gevinster inklusiv hovedgevinster og sidegevinster. Da Varelotteriet skrab betaler gevinstafgift, er alle de gevinster, der bliver vundet med et Varelotteriet skrabelod skattefrie. Er du så heldig at vinde, betyder det altså, at du kan beholde hele din gevinst for dig selv! 

I hver sæson ligger den største gevinst på tre millioner kroner. Denne gevinst bliver altid udtrukket på den sidste trækning i sæsonen. Sæsonens andre hovedgevinster i Varelotteriet skrab har en værdi af en million kroner. Selvom du kun spiller på et enkelt lodnummer med dit Varelotteriet skrabelod, har du ikke kun en enkelt vinderchance. Nej, faktisk har du hele fem vinderchancer med dit ene lodnummer. Først og fremmest kan du vinde i Varelotteriet skrab, hvis dit eget lodnummer bliver trukket som hovedgevinst. Derudover kan du vinde en sidegevinst, hvis lodnummeret før bliver trukket, eller hvis lodnummeret efter bliver trukket. Desuden kan du vinde, hvis det 2-cifrede endetal lige før eller efter dit eget endetal bliver trukket. Som du kan høre, er der altså mange chancer for at vinde, hver gang der er foregår en trækning i Varelotteriet skrab. Slutteligt kan du tilkøbe Xtra Chancen. Udtrækningen af Xtra Chancen sker ved tredje trækning og indeholder i alt 41.027 gevinster.  

Sådan tjekker du, om du har vundet i Varelotteriet skrab 

Har du valgt at købet et Varelotteriet skrabelod, er det klart, at du er spændt på at se, om du har vundet. Det er nemlig ikke så få penge, gevinsterne ligger på. Heldigvis er det ganske let at tjekke trækningslisten. Listen bliver nemlig offentliggjort sidste hverdag i måneden på Varelotteriets hjemmeside. Således kan du blot gå ind og tjekke, om du har vundet. En af de helt store gevinster ved at spille online, er at du ikke behøver at besøge en fysisk butik på noget tidspunkt. Du køber nemlig dit Varelotteriet skrabelod online, og tjekker ligeledes om du har vundet her.  

Er du så heldig, at du har vundet, skal du ikke engang ned og hente din præmie. Pengene ryger nemlig automatisk ind på din bankkonto, og dermed kan det nærmest ikke være meget nemmere. Du skal blot tage stilling til, hvor mange trækninger du har lyst til at spille med i. I Varelotteriet skrab er der gevinst på tre ud af fem lodnumre i hver serie. Tilbagebetalingsprocenten ligger på hele 62 procent, og dermed er Varelotteriet dk skrab ikke et helt skidt sted at spille, hvis du er vild med præmier.  

Køb et Varelotteriet skrabelod online 

Har du besluttet dig om at spille med i Varelotteriet skrab, er det bare om at komme i gang. Det er nemlig slet ikke svært at købe dit Varelotteriet skrabelod online. Det kræver nærmest bare, at du finder ind på Varelotteriets hjemmeside. Herfra vil du nemlig blive guidet igennem at købe dit skrabelod. Når du er inde på Varelotteriets hjemmeside, trykker du på ‘Spil med’. Herefter vil du få chancen for at vælge, om du vil købe et Varelotteriet skrabelod med Xtra Chancen eller et Varelotteriet skrabelod uden Xtra Chancen. Desuden kan du vælge, hvor mange lodder du vil købe per halve år.  

Herefter udfylder du dit navn og adresse samt dit telefonnummer og din mail. Slutteligt kan du vælge, hvilken måned du ønsker at starte dit spil på Varelotteriet dk skrab. Når du køber dit Varelotteriet skrabelod online, vil du automatisk blive tilmeldt betalingsservice. Ønsker du ikke længere at deltage i Varelotteriet skrab skal du derfor opsige aftalen med betalingsservice over netbank eller igennem din bank.