Værktøjer til sportbetting

Der kan være godt penge at hente på sportsbetting, men der kan bestemt også være store penge at tabe. Det vigtigste når du begynder med sportsbetting det er at du selvfølgelig opsamler viden omkring det at sportsbette, viden omkring sporten, hvordan hold og spillere står over for hinanden og hvor stor værdi hver kamp har for hvert hold. 

Key til tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent er et begreb der giver dig en forståelse af ROI, return of Investment på dine spil. Altså hver gang du spiller fx 100 kr og du har en tilbage betalings procent på 104% så betyder det at hver gang du spiller 100 kroner så vinder du 4 kroner. Det er jo svært at måle bare på et spil, men når du har haft fx 70-80 spil, så kan det være en god ide at begynde at regne om det er en god forretning for dig at sportsbette. Er du varm på at prøve det, så tjek Betbetter

Det vigtige når du arbejder med tilbagebetalingsprocent det er at du har flere bookmakere at vælge mellem, så man altid kan få det højeste odds, det er ikke lige meget om et odds ligger på 1.80 eller om vi er på odds 2.00, på den lange bane, vil det give en stor forskel på tilbagebetalingsprocenten og dit overskud på langsigt. 

Chancevurdering 

Når vi snakker chancevurdering så er det en faktor alle der lever af sportsbetting bruger til deres tilgang til det. Det gør de fordi det er der man får et højere odds end andre på markedet og det betyder altså at bookmakeren taber procenter på deres spil.

Betvalue og chancevurderinger udregner man ved at gange give ens spil en vurdering i procenter hvor man derefter ganger det med oddset. Du kan bruge en betvalue beregner til at udregne hvad det giver dig i chancevurdering for dit spil.