Skrabelodder

Skrabelodder og skrab og vind spil er populære måder at deltage i konkurrencer på, og denne type af spil ses brugt i rigtig mange sammenhænge både fysisk og digitalt. Der findes traditionelle skrabelodder, hvor man skraber for at vinde pengebeløb, men der findes mange andre typer af skrabespil, hvor man for eksempel kan vinde produkter og gavekort. Disse bruges især af mange virksomheder i sammenhæng med markedsføringskampagner omkring virksomhedernes fødselsdage, højtider som jule og påske, åbninger er nye forretninger eller noget lignende. Skrabespil er altså anvendelige i mange sammenhænge og af mange typer af virksomheder, og hvis man godt kan lide at spille denne form for spil, er der masser af steder, hvor man kan komme i gang. 

Køb skrabelodder ved din lokale forhandler for at komme i gang med at spille, eller besøg hjemmesider med digitale skrabelodder. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker, og det er også muligt at spille på begge typer af skrabelodder eller variere efter, hvad der passer dig bedst. Hvis du ikke vil risikere at tabe penge, så er der også nogle gange muligheden for at deltage i skrabekonkurrencer gratis på nettet.  

Skrabelodder og skrabespil er populære på grund af deres måde at involvere spilleren på, der gør det muligt selv at vælge, hvor længe spændingen trækkes ud. Mange skrabelodder er lavet sådan, at man skal skrabe et vis antal – ofte tre – af de samme symboler for at vinde. Det er derfor meget spændende at skrabe videre, hvis man allerede har fået et eller to af disse symboler. Andre skrabespil kræver blot, at man skraber ét specifikt symbol for at vinde, hvilket også gør det spændende at spille, da man ved, at dette symbol kan gemme sig bag hvert felt, man skraber. Der er altså noget underholdning og spænding involveret. 

Danske Spil skrabelodder 

Danske Spils skrabelodder ses nok som mange som nogle af de mest typiske og almindelige skrabelodder, der findes. De fysiske skrabelodder fra Quick, som er det navn Danske Spil bruger til deres skrabelodder, findes i flere varianter, og der er forskellige beløb som præmie på de forskellige spil. Disse skrabelodder er gode til dem, der gerne vil spille på den traditionelle måde, hvor der er penge at vinde, og hvor man skraber et fysisk skrabelod for at se, om man har vundet. Det er lidt ligesom at købe en lottokupon, men er bare mere underholdende at spille på, da man selv er inkluderet lidt i processen ved at skrabe sig frem til sit resultat. Selvom man ikke selv kan påvirke, om man har vundet eller ej, så giver det alligevel ofte mere spænding og underholdning, at man selv interagerer med spillet. 

Hvis du ikke nødvendigvis har noget behov for at spille på traditionelle, fysiske skrabelodder, så har du også muligheden for at spille på Danske Spile skrabelodder online. På deres hjemmeside findes der nemlig et stort udvalg af Quick skrabespil, og der er derfor rigeligt med muligheder for at spille. Du kan vælge dit online skrabelod spil ud fra dine egne præferencer i form af pris for at spille og størrelsen på præmien. Spillene varierer lidt fra hinanden, men er alle skrabespil, og man for instruktioner i, hvordan de spilles, når man går i gang, så alle har muligheden for at spille. Disse digitale skrabelodder er smarte, hvis man gerne vil spille på farten, for eksempel på sin mobil, og man ikke gider at købe fysiske skrabelodder i butikker. Det er en nem og hurtig måde at deltage i konkurrencer på. 

Find dit rette skrabelod 

Hvad der er det bedste skrabelod for dig, kommer meget an på din grund til at spille. Det er ikke som sådan til at sige, hvilket skrabelod er bedst, men man kan dog prøve at kigge på, om der er et skrabelod med størst vinderchance. Man bør dog være opmærksom på at vinderchancer og størrelsen på præmien er forbundet, og skrabelodder med høje vinderchancer har derfor for det meste ikke nær så store præmier. De skrabelodder, hvor man kan vinde store pengebeløb har generelt en meget lille vinderchancer. Sådan er spillene designet, for at virksomhederne bag ikke taber penge på at udbetale store gevinster. 

At finde det rette skrabelod bør mest gå ud på at finde frem til, hvad du foretrækker ved et skrabelod. Vil du gerne have høje præmier eller en højere vinderchance? Skal skrabeloddet helst være fysisk eller digitalt? Vil du gerne købe skrabelodder, eller er du kun interesseret i at spille med i gratis skrabekonkurrencer? Blandt de digitale skrabelodder er der desuden en del forskellige typer af skrabespil, og det kan derfor også være, at der er en type, du synes er sjovere end de andre. Det er en god idé at tænke på, hvilket type skrabespil, du synes er underholdende at spille, da det er en stor del af det, der gør skrabespil værd at spille. 

Skrabelodder til foreninger 

Udover at spille på skrabelodder, så kan man også selv bruge skrabelodder og salg af dem som en måde, hvorpå man støtter sager, man går ind for. Der er flere foreninger og klubber, hvor man har muligheden for at sælge skrabelodder for at samle penge ind, der bruges til at støtte den pågældende forening eller klub. Det kunne for eksempel være DBU skrabelodder eller diabetesforeningen skrabelodder, hvor køberne har en chance for at vinde en præmie og på samme tid er med til at støtte en god sag.  

Hvis du er en del af en klub eller forening, hvor dette lyder som en god mulighed, kan du kigge på muligheden for at få lavet skrabelodder til at sælge eller endda se på mulighederne for at lave et hjemmelavet skrabelod, der kan sælges for at støtte den sag, du går ind for. 

Spil på skrabelodder gratis 

De fleste traditionelle skrabelodder koster penge at spille på, men det kan være muligt at finde gratis skrabespil online. Dette gælder især i juletiden, hvor mange virksomheder laver gratis skrabelod hver dag, i form af en skrabejulekalender, hvor man kan komme tilbage hver dag op til jul og spille med om chancen for at vinde en præmie. Disse præmier er dog typisk ikke pengebeløb, men nærmere produkter eller gavekort, der på samme tid virker som en form for reklame for den virksomhed, der laver konkurrencen. 

For at finde disse gratis skrabespil, er det en god idé at holde øje med forskellige populære forretninger, der går op deres tilstedeværelse på nettet. Det kan både være elektronikforretning, boliginteriørforretninger, tøjforretninger og meget andet. Selvom julen er en tid, hvor der er mange af disse spil, kan der sagtens være kampagner i løbet af året, så hold øje med de forretninger, der før har lavet skrabespil for at have chancen for at spille med gratis næste gang.