Skrab

Der er mange, der synes, det er sjovt at spille skrabespil. Skrab og vind er derfor et populært koncept, som man ser brugt i rigtig mange sammenhænge og af rigtig mange virksomheder. Spændingen man oplever ved at spille skrabespil betyder, at mange har lyst til at prøve igen, og derfor er markedsføringskampagner, der involverer skrab og vind spil en god måde at tiltrække kunder til hjemmesider og sociale medier igen og igen. Desuden er almindelige skrabelodder også en populær måde at spille for pengegevinster, og der findes efterhånden mange udbydere og forhandlere af disse skrabelodder. 

Hvorfor er skrabespil så populære? Skrab er en naturlig måde at opbygge spænding helt uden, at noget andet end loddet kræves. I modsætning til andre konkurrencer behøver man ikke at have nogen til at stå og kalde tal ud eller noget lignende. Den gradvise proces med at skrabe symboler fri, så man kan se dem, virker perfekt til at skabe spænding, og det er en af de ting, der gør, at mange synes skrabelodder er en sjov måde at deltage i konkurrencer på. 

Ved mange skrabespil skal man skrabe tre ens symboler for at vinde, og dette gør, at man nemt bliver spændt, hvis man har skrabet et eller to af de symboler og skraber videre for at se, om man har det tredje. Nogle skrabespil har dog også bare et enkelt symbol, der betyder, at man vinder, og dette virker også godt, fordi man ved, der er en chance for, at det symbol gemmer sig på hvert felt, man skraber. Muligheden for selv at interagere med sit lod er også i sig selv tillokkende, da man føler, man på en eller anden måde selv kan påvirke resultatet. Det gør det derfor ofte sjovere at spille skrab og vind end mange andre spil. 

Spil gratis skrab 

Hvis du ikke er typen, der har lyst til at bruge penge på at købe skrabelodder i butikker, så er der ofte mulighed for at spille skrab og vind spil gratis online. Disse har ofte ikke nogen store pengegevinster, men har oftere med gavekort eller produkter på højkant. Denne type af skrabespil bliver typisk brugt som en markedsføringstaktik, da det trækker besøgende til den pågældende virksomheds hjemmeside eller sociale medier. Nogle af disse besøgende tilhører muligvis virksomhedens målgruppe, og der er derfor en god chance for, at de ender med at gøre et køb ved virksomheden eller om ikke andet huske på virksomheden til en anden gang. 

Gratis skrabespil på nettet bliver især ofte brugt i juletiden, hvor virksomhederne er klar over, at mange mennesker i forvejen er på udkig efter ting at købe som julegaver. Ved at lave juleskrabespil kan en virksomhed tiltrække opmærksomhed til deres produkter, enten ved at bruge dem som gevinster eller som symboler på deres digitale skrabelod. Langt de fleste af disse julekonkurrencer er gratis at deltage i. Dog er man ofte nødt til at tilmelde sig et nyhedsbrev eller følge eller synes godt om en side på de sociale medier.  

Skrabespil til julen er faktisk efterhånden blevet så normalt, at det for mange er noget, de ligefrem er begyndt at forbinde med juletiden, og det er derfor blevet en del af julehyggen. Mange virksomheder laver spil med vinderchancer hver dag eller hver advent, og der kommer derfor rigtig mange besøg på disse sider i juletiden.  

Spil med Varelotteriet skrab 

Du har måske hørt om Varelotteriet før, men hvis du ikke har, så er det et af de ældste lotterier i Danmark, grundlagt i 1887. De første 100 år af lotteriets eksistens, var gevinsterne købmandsvarer, hvilket forklarer navnet. Siden da har de sørget for at holde sig relevante ved at ændre gevinsterne til attraktive pengebeløb. I lotteriet spilles der hvert kvartal om et millionbeløb, hvor deltagerne med lodsedler har chancen for at vinde dette beløb.   

Ligesom med andre lotterier, er det dog også muligt at spille Varelotteriet skrab og vind. Her kan du bruge din lodseddel, hvor dit lodnummer og dine kontrolcifre skal anvendes for at få adgang. Disse kan du taste ind på deres hjemmeside for at spille skrab og vind. Ligesom med mange andre skrabespil, er der mulighed for at vinde gavekort gennem Varelotteriet skrab, men der er desuden også pengegevinster at vinde fra dette skrabespil.  

Spil med Quick skrab 

Quick er nok et af de mest velkendte skrabespil. Quick skrab hører under Danske Spil, og der er mange forskellige skrabespil at vælge mellem. Det er både muligt at købe fysiske Quick skrabelodder hos flere forhandlere, men der er også masser af Quick skrab spil at finde på deres hjemmeside. Så lige meget, om du er mere til fysiske eller digitale skrabespil, så er Quick en mulighed. Da Quick skrab på mange måder er en traditionel skrabekonkurrence, er det pengegevinster, man kan vinde fra de mange forskellige skrabespil, og hvor stor gevinsten er, varierer meget fra spil til spil. Det samme gør prisen for at spille. 

En fordel ved Quick skrab er det store udvalg af gevinster, priser og skrabespil, hvilket gør det muligt for de fleste at finde et spil blandt udvalget, som der passer til dem. Ligesom med alle andre typer af spil, hvor man bruger penge for at deltage, bør man huske fornuften og spille med omtanke, hvilket også er noget, Danske Spil promoverer. Spil aldrig for mere, end hvad du har råd til. 

Spil skrab hos mange virksomheder 

Udover de store lotterier kan du også spille skrabespil ved mange andre virksomheder. Der er nemlig mange, der laver løbende skrabekonkurrencer, blandt andet ved juletid som tidligere nævnt. Her har du for det meste muligheden for at spille gratis. 

Der er mange supermarkeder, der benytter sig af skrabespil som en del af deres markedsføringsstrategier, så det er derfor en god idé at holde øje med Aldi skrab, Bilka skrab, Føtex skrab og Netto skrab, hvis du gerne vil spille gratis skrabespil, hvor du kan vinde gode produkter eller gavekort. Mange af disse virksomheder benytter især juletiden til at lave skrabespil, men der bliver også ofte laver skrabekonkurrencer i løbet af året. 

Desuden er tankstationskæden og butikken Circle K også værd at kigge på. Circle K skrab har blandt andet fundet sted i form af mobilskrab, hvor deltagere har haft chancen for at vinde præmier hver eneste dag, mens de samtidig blev en del af lodtrækningen om gavekort til rejser. Derudover er Circle K skrab og vind også noget, man kan se i juletiden, hvor der er forskellige gevinster på højkant.  

Der er altså mange virksomheder, der benytter sig af skrabespillet popularitet til at tiltrække opmærksomhed til produkter og kampagner, og det er en win-win situation for både virksomheden og folk, der gerne vil spille skrabespil gratis.