Quick Skrab

Skrabespiler og skrabelodder er populære og konceptet med at skrabe og vinde, er noget, mange synes er sjovt. Muligheden for selv at skrabe sig frem til at finde ud af, om man har vundet eller ej giver både en spænding, fleksibilitet og underholdning, man ikke får fra mange andre konkurrencer, hvor der sker tilfældige lodtrækninger. Derfor er skrab og vind konceptet også noget, mange virksomheder benytter sig af, og her er Quick skrab en af de mest velkendte på markedet. 

Quick er det produktnavn som Danske Spil benytter sig af til at tilbyde skrabespil og har gennem årene lavet et stort antal af skrabespil, der er vokset mere og mere i popularitet. Det første Quick skrabelod fra Danske Spil blev tilgængeligt på markedet i 1992, og siden da er der kommet rigtig mange flere skrabelodder på banen, både fra Quick skrab, men også fra mange andre virksomheder. 

Quick skrab er i dag nok det mest kendte navn inden for skrabelodder, og selvom mange virksomheder laver deres egne små skrabespil, som ofte er digitale, er Quick nok den virksomhed, man normalt ville forbinde med fysiske skrabelodder. Og det er der også en god grund til, da Quick laver et stort udvalg af skrabespil med forskellige præmier og priser. Desuden er de fleste andre store lotterispil i branchen også under Danske Spil, der blandt andet udbyder Lotto, Eurojackpot, Alt eller Intet, Vikinglotto og Keno.  

Masser af skrabespil at vælge mellem 

Hvis du er på udkig efter at finde det helt rette skrabespil, der passer til dig, så er Quicks hjemmeside muligvis et besøg værd. På hjemmesiden finder du et stort udvalg af forskellige skrabespil til forskellige priser og med forskellige gevinster. Dette gør det nemt for folk at vælge et, der passer til deres ønsker og deres budget. De forskellige spil varierer i, hvordan de spiller, men har det tilfælles, at de er skrabespil. For at komme hurtigt i gang med at spille spillene, skal man lave en bruger på hjemmesiden, som desuden ligger under Danske Spils hjemmeside.  

Blandt de mest populære Quick skrab spil på hjemmesiden er spillene Million Quick, Bogstavjagt Stjerne og Guldbarren, hvor man kan vinde pengebeløb af forskellige størrelser. Spillene spilles på forskellige måder, og når man starter et spil, bliver man instrueret i, hvordan man gør, inden man går i gang. Det er for det mest nogle simple og sjove koncepter, der er nemme at lære, og det er derfor nemt at finde frem til, om man er den heldige vinder eller ej. 

For at finde ud af, hvad det bedste Quick skrabespil er for dig, bør du tænke over, hvor ofte du vil spille, hvor meget du vil spille for, og hvad du gerne vil vinde. Selvfølgelig vil man gerne vinde så meget som muligt, men ved at have de forskellige faktorer på plads, har man bedre mulighed for at finde frem til, hvor ens bedste chancer er. Man skal selvfølgelig ikke regne med at kunne vinde på ét spil, og de fleste spiller mange gange, før de er heldige nok til at vinde, mens andre aldrig nogensinde vinder. Man bør derfor altid spille med omtanke og bruge sin fornuft, så man ikke spiller for flere penge, end hvad man har råd til. 

Fysisk eller digitalt skrabelod? 

Om du foretrækker fysiske eller digitale skrabelodder, er helt op til dig. Mange synes nok, at der er noget hyggeligt og traditionelt ved at skrabe et fysisk lod, men der er dog også mange fordele ved at anvende de digitale. 

Hvis du er typen, der har travlt og ikke kan sætte meget tid af til at købe og skrabe skrabelodder i di hverdag, er digitale skrabespil en oplagt mulighed for dig. Ofte kan disse spilles på din mobil, hvilket gør det nemt at spille hurtigt, selv når du er på farten. Kig derfor efter mulighederne for mobilskrab for dit yndlingsskrabespil. 

Quick Juleskrabekalender 

For rigtig mange danskere er Quick juleskrabekalender en fast tradition, og den købes derfor hver eneste jul og ofte til hvert eneste medlem i familien. Den bliver ofte givet i gave som den første dag i en pakkekalender eller den første adventsgave, så man kan skrabe sig gennem hele december. Julekalenderen har eksisteret siden 90’erne og har udviklet sig gennem tiden. Hvert år har kalenderen en ny illustration i midten, så den hvert år har sit eget unikke udseende. Dette er en smart måde at gøre kalenderen mere spændende for køberne, men det er også god eksponering for de kunstnere, der har fået muligheden for at male billedet. 

Quicks Juleskrabekalender er lavet med 24 felter for hver eneste dag op til jul. Bag hvert felt er der et symbol, og hvis man får nok af de samme symboler, vinder man et pengebeløb. Det højeste beløb, man kan vinde fra kalenderen, er en million kroner, hvor man skal skrabe ti af de samme symboler, mens det mindste er på 50 kroner, hvor man skal skrabe blot tre af de samme symboler. Desuden har loddet også et ekstra adventsspil med fire felter for de fire søndage i advent. Her har man mulighed for at vinde mellem fire forskellige beløb alt efter, om man har været heldig at skrabe et ud af de fire vindersymboler. 

Quick har desuden også lavet andre populære juleskrabespil som for eksempel Quick Pakkejagt. De er klar over, at juletiden er et godt tidspunkt at være aktiv, og sørger derfor for at have mange sjove muligheder til den festlige måned, hvor folk er mere tilbøjelige til at købe sjove ting til sig selv og hinanden som for eksempel pakkejagt. Quick Julekalender er dog det mest kendte og mest populære skrabelod til juletiden. 

Quick skrab til højtider 

Udover julen, benytter Quick sig også af andre højtider til at lave specielle skrabespil. Højtiderne er gode at bruge, da folk i disse tider ofte har lyst til at prøve lykken og giver desuden ofte hinanden gaver, hvor et skrabelod er et godt bud på en sjov gave. En højtid, som påske, lægger op til sjove konkurrencer som påske skrab. Quick har også her benyttet sig af højtiden til at lave skrabelodder, der passer til temaet med påskeæg. Her har man også haft muligheden for at vinde et pænt, stort pengebeløb, og i påsketiden er folk generelt mere positive og håbefulde, hvilket giver lyst til at spille sjove skrabespil. 

Generelt er højtider og andre tidspunkter gode at bruge som anledninger til at lave sjove spil og konkurrencer, da disse tider også gør, at folk er mere tilbøjelige til at bryde deres daglige vaner, og folk, der normalt ikke køber skrabelodder, gør en undtagelse på grund af tidspunktet. Dette ses især til jul, hvor rigtig mange danskere køber den ikoniske juleskrabekalender fra Quick skrab, selvom de ellers aldrig spiller i lotto eller køber skrabelodder. Der er noget hyggeligt og sjovt ved at gøre noget ekstra ud af højtiderne, og det er noget, virksomheder som Quick også benytter sig af. 

Den samme taktik ses hos mange andre virksomheder og blandt andet især forretninger, der laver juelkonkurrencer og julespil på deres hjemmesider og sociale medier i højtiden for at tiltrække flere besøgende og potentielle kunder til deres hjemmeside. Det er desuden en god måde til at promovere visse produkter, som forretningerne ved, kunne være gode bud på julegaver, og som spillerne måske føler sig inspireret til at købe, hvis de ikke vinder dem. 

Hvorfor er skrabespil så populære? 

Skrabespillenes popularitet kan have mange grunde, men der er mange fordele, der følger med at spille skrabespil frem for andre former for lotterier. Skrabespil ses af mange som en sjov og hyggelig aktivitet, som er både fleksibel og spændende. Man har selv muligheden for at vælge, hvor længe spændingen skal trækkes ud, alt efter hvor hurtigt man skraber. Nogle skrabelodder har gevinst, hvis man skraber tre ens symboler, hvilket kan gøre det rigtigt spændende at skrabe videre, hvis man allerede har fået to af de samme. Ved andre skrabespil, skal man blot skrabe ét specifikt symbol for at vinde, og dette kan også gøre det rigtig spændende, da man ved, at det kan være under hvilket som helst felt på skrabeloddet. 

Muligheden for selv at interagere med sit lod gør også, at skrabespil er noget mere interessante end mange andre lignende konkurrencer. Man føler, at man på en måde kan være med til at påvirke udfaldet, selvom det selvfølgelig ikke er tilfældet. Men muligheden for at vælge, hvor hurtigt eller langsomt, man vil skrabe, samt hvornår man vil skrabe loddet, giver en frihed og fleksibilitet, der gør det til en sjov måde at deltage i en konkurrence på. Man kan købe skrabelodder sammen med familie eller venner og alle skrabe på samme tid, og mange ser det derfor også som en hyggelig aktivitet, som de gør til en tradition.