Netto skrab

Uden at kende dig personligt vil jeg sige, at der er rimelig stor sandsynlighed for, at du sommetider handler i Netto. Hvis dette er tilfældet, så kan Netto Skrab komme dig til gode. Her har du nemlig mulighed for at vinde præmier med et vaskeægte Netto spil. 

Skrab og vind Netto er gratis, og du har blandt andet mulighed for at vinde varer og gavekort til butikken. Handler du i Netto til hverdag, kan det altså være en god idé at deltage i Mobil Skrab Netto. På den måde har du nemlig muligheden for at gøre din indkøbstur en anelse billigere – ja, måske helt gratis.  

Hvad går mobil skrab ud på?  

Du kender sandsynligvis de gode, gamle skrabelodder. Disse lodsedler blev blandt andet delt ud af spejderne ved supermarkederne eller kunne købes i de lokale kiosker. Disse skrabelodder findes naturligvis stadig væk, men i dag er der kommet mere moderne løsninger på banen. Dette gælder blandt andet Netto skrab og vind. En fysisk lodseddel er en lap papir, som typisk er inddelt i nogle felter. Meningen er, at du skal skrabe disse felter for at se, hvilke symboler der gemmer sig. Har du skrabet dig frem til en bestemt kombination af symboler, er du vinderen af en præmie. Præcis det samme koncept gør sig gældende i Netto spil. Forskellen er blot, at du ikke skal skrabe et fysisk skrabelod, men derimod et skrabelod på mobilen. Reglerne er altså de samme, som de altid har været. Mobil skrab Netto er blot en digital version af de fysiske skrabelodder.  

Med skrab og vind Netto har du mulighed for at vinde mange forskellige præmier. Typisk vil præmierne være fra Nettos egne butikker. Dette betyder altså, at der er alle mulige forskellige varer på højkant. Handler du alligevel i Netto, kan det være smart at deltage i Netto spil og vind. På den måde har du nemlig mulighed for at vinde nogle af dine varer i stedet for selv at købe dem. Netto skrab holder stadig fast i den spænding, som du oplever med de fysiske skrabelodder. Det er nemlig stadig lige så spændende at se, om man har vundet, når spillet foregår på mobilen. Med Netto skrab og vind har du mulighed for at vinde præmier til hele familien. Skal du alligevel ind at handle, kan det derfor være smart at tjekke, om det er i dag, du vinder en gevinst. Netto skrab kan være med til at gøre indkøbsturen meget, meget sjovere! 

Skrab og vind Netto – det store ØGO Spil 

Det er muligt at spille mobil skrab Netto på flere forskellige måder. Der bliver nemlig løbende udloddet nye former for Netto spil. Derfor er det bare om at følge med, hvis du gerne vil have mulighed for at deltage i mobil skrab Netto. Et spil Netto, som du kan kaste dig over, er blandt andet det Store ØGO spil. For at deltage i det store ØGO spil, skal du være 18 år. Til gengæld er det gratis at deltage, og det betyder, at du har mulighed for at vinde præmier, uden at du selv skal have pengepungen op af lommen. For at spille med i det store ØGO spil Netto skal du have et dansk telefonnummer og en smartphone. Hvis du vinder, vil du nemlig modtage en besked om, hvordan du gør krav på din præmie. Der findes ligeledes en version, hvor du spiller på din computer på Nettos hjemmeside. 

Uanset om du spiller på mobilen eller din computer, er en smartphone dog påkrævet, når du skal indløse din præmie. Dette skrab og vind Netto spil foregår ved, at du skal skrabe ni felter. Bag hvert felt gemmer sig et billede af et økoprodukt. Ved at skrabe dig til tre ens billeder på samme lod, har du vundet. Således kan du for eksempel vinde ØGO mozzarellaost eller ØGO riskiks. Når du skal afhente din præmie, er det vigtigt, at du har en smartphone med internetadgang og en browser med. Gør du ikke krav på præmien inden for fire dage, er præmien tabt. Afhentning af præmier kan ske i din lokale Netto. Selvom du har mulighed for at vinde mange forskellige præmier med Netto spil og vind, kan du hverken bytte din præmie til kontanter eller andre præmier. Derfor er det altså bare om at håbe på, at du vinder lige præcis den præmie, som du kunne tænke dig i mobil skrab Netto.  

Fordele ved mobil skrab Netto 

Mobil skrab Netto minder på mange måder om de fysiske skrabelodder, som man kan købe. Dog er der visse fordele ved Netto skrab og vind, som de fysiske lodsedler ikke kan hamle op med. Blandt andet har du en større frihed med spil Netto. Når du skal købe fysiske skrabelodder, er det nemlig nødvendigt, at du besøger en butik inden for åbningstiderne. Med Netto skrab og vind kan du blive lige, hvor du er og spille derfra. Du har altså ingen grund til at gå ned i en fysisk butik. Derfor behøver du heller ikke at bekymre dig om butikkernes åbningstider. Du kan spille Netto spil, lige når du har lyst. Er du til gengæld så heldig, at du vinder en præmie, skal du ned i Netto og afhente denne. Du kan dog sagtens tilrettelægge afhentningen af din Netto skrab og vind med din næste indkøbstur.  

Selvom du skal bevæge dig ned i en Netto for at hente din præmie, behøver det altså ikke at være den store ulejlighed. Netto spil og vind er desuden den perfekte lille pause i hverdagen. Det tager nemlig kun ganske få minutter at spille. Det vil sige, at du lynhurtigt kan se, om du har vundet i mobil skrab Netto. For mange andre spil gælder det, at man skal spille i flere timer, før man kan se, om man har vundet. Dette er ikke tilfældet med Netto skrab. Dermed kan Netto skrab og vind bruges som en lille pause, hvorefter du kan komme videre med dine gøremål.  

Hvad mon du vinder i Netto skrab og vind? 

Mobil skrab Netto er sjovt at spille, fordi der er god underholdningsværdi i at skrabe felterne. Dog kan man ikke komme udenom, at den egentlige spænding ligger i at se, om man har vundet eller ej. Hvis du vinder, er det store spørgsmål naturligvis, hvad du så har vundet. Med spil Netto kan du nemlig ikke med sikkerhed vide, hvilken præmie du får fingrene i. Dette er altså et aspekt af spillet, som er med til at gøre det endnu mere spændende. Hvis du ved hvilke præmier, der er på højkant i dit Netto spil, har du garanteret en præmie, som du helst vil vinde. Vinder du ikke denne præmie i din mobil skrab Netto i dag, er det bare om at prøve igen en anden dag. På et eller andet tidspunkt skal heldet nok være med dig. Når dette sker, kan du være fuldstændig sikker på, at indkøbsturen bliver en vaskeægte fornøjelse.