McDonalds Skrab

Fastfood-kæden McDonalds er velkendt territorie for de fleste. Med Mobil Skrab McDonalds har du mulighed for at vinde Cheeseburgere og McFlurrys til den helt store guldmedalje. I McDonalds app kan du nemlig finde forskellige McDonalds skrab spil alt efter sæsonen.  

Eksempelvis har du mulighed for at deltage i McDonalds Julespil, og måske kender du allerede Sommerchancen? Uanset tidspunktet på året er der altså gode muligheder for at vinde lækre præmier, som du kan sætte tænderne i.  

McDonalds Sommerchancen – en vaskeægte sommertradition 

Hvis du jævnligt besøger McDonalds, har du garanteret hørt om det populære McDonalds spil, Sommerchancen. Det er nemlig blevet en tradition, at du hver sommer blandt andet har mulighed for at vinde Cheeseburgere, Chili Cheese Tops og McFlurrys. Dette gør du ved at Downloade McDonalds app. Igennem app’en har du nemlig mulighed for at deltage i McDonalds Sommerchancen. Dette McDonalds Spil kan altså være med til at forsøde din sommer. Spillet fungerer ved, at du skal poppe nogle balloner, hvorefter du kan se, om du har vundet. McDonalds Sommerchancen er nemlig fuldstændig som et McDonalds Skrabespil blot med en lidt anden grafik. Dette McDonalds Spil tager kun ganske få sekunder. Dermed behøver du altså ikke at sætte din tålmodighed på prøve, selvom du gerne vil have chancen for at vinde gratis præmier. Er det endnu ikke Sommerchancen sæson, har du helt sikkert noget at se frem til! 

Hvis du har sommerferie, er Sommerchancen det perfekte McDonalds Spil at kaste sig over. Ligger du alligevel bare og og daser derhjemme, er det nemlig oplagt at køre en gang Sommerchancen. Hvis du er så heldig at vinde, har du en god undskyldning for at komme ud ad døren. Hvem vil ikke gerne smutte i sandalerne for at komme ned at hente sin præmie? Selv hvis du ikke har ferie i sommeren, er dette McDonalds Spil ideelt. Spillet tager nemlig ganske få sekunder, og du kan derfor sagtens klemme Sommerchancen ind i en pause på dit arbejde. Hvis du knokler i løbet af sommeren, har du da for alvor fortjent at vinde en gratis burger! Med Sommerchancen har du en ny chance for at vinde hver dag. Vandt du ikke i går, er det altså bare om at finde mobilen frem igen i dag. På et eller andet tidspunkt, skal der nok være gevinst med din McDonalds Sommerchancen.  

McDonalds Skrab – McDonalds julespil, McDonalds sommerchancen 

Med McDonalds app har du mulighed for at deltage i mange forskellige McDonalds Spil. Du kan naturligvis være med i McDonalds sommerchancen, men det er også en mulighed at være med i McDonalds Julespil. Derfor er det bare om at holde øje med, hvilken form for underholdning, der gemmer sig inde på app’en lige nu. Når du besøger McDonalds, er det naturligvis, fordi du skal have stillet din sult. Der er dog ingen, der siger, at du nødvendigvis behøver at betale for din mad. Med Skrab og Vind McDonalds har du nemlig mulighed for at vinde alt lige fra en Cheeseburger til en sodavand. Inden du selv hiver pengepungen op af lommen, er det derfor en god idé at undersøge, hvad Mobil Skrab McDonalds har at tilbyde dig. Mobil Skrab er ganske simpelt at gå til. Selvom du aldrig har prøvet det før, er der altså intet at frygte.  

Sandsynligvis har du før stiftet bekendtskab med de fysiske skrabelodder. Disse skrabelodder kan man nemlig købe i lokale supermarkeder eller kiosker. Skrabelodder er ligeledes en velkendt metode til at samle ind i foreningslivet. For eksempel er det ikke unormalt at se en gruppe spejdere sælge skrabelodder. Konceptet er, at et stykke papir skrabes, hvorefter en række symboler dukker op. Har du de rette symboler, er du den heldige vinder af en præmie. Det fuldstændig samme koncept gør sig gældende med Mobil Skrab McDonalds. Forskellen er blot at Skrab og Vind McDonalds foregår over din smartphone. Dermed har du mulighed for at prøve kræfter med et McDonalds Skrabespil, uanset hvor du befinder dig. Du er nemlig ikke afhængig af, at du fysisk skal møde op et sted, hvor du kan købe dit skrabelod. McDonalds Skrabespil er altså både nemt og bekvemt.  

Alle kan være med til at spille McDonalds spil 

Reglerne i McDonalds skrabespil er ganske simple. Du skal nemlig blot på den ene eller den anden måde se, hvad der gemmer sig på skærmen. Ved at trykke eller skrabe kan du se, om du har vundet en præmie. Dermed er der altså ingen svære regler, som du skal holde styr på. Netop af denne grund er Skrab og Vind McDonalds en mulighed for alle og enhver. Hvis du skal deltage i McDonalds Sommerchancen, er det dog et krav, at du er fyldt 15 år. Når du skal i gang, er det blot om at hente McDonalds app’en. App’en findes både til iOS og Android. Uanset hvilken smartphone du har, er det altså muligt at deltage i Sommerchancen. For at have muligheden for at vinde, skal du oprette en McDonalds-ID konto. Kontoen er gratis at oprette. Når du opretter din konto, kræver det blot, at du indtaster navn, efternavn, e-mail og telefonnummer.  

Efter at du har indtastet dine oplysninger, vil du modtage en sms. Denne sms indeholder en kode, som du kan taste ind i app’en. Efterfølgende kan du komme i gang med at spille. I Sommerchancen vil tre balloner blive vist på skærmen. Ved at poppe en af de tre balloner har du enten mulighed for at få en kupon på et gratis produkt, en kupon på et godt tilbud eller en eller anden form for underholdning. Hvis du har vundet en kupon, er det vigtigt, at du husker at aktivere den. Aktiverer du ikke kuponen vil den nemlig udløbe samme dag, som du har vundet den. Ved at aktivere din kupon i Sommerchancen har du mulighed for at bruge den i alle danske McDonalds restauranter inden for tre dage. Som du kan høre, er McDonalds Spil både underholdende og praktiske. Du har nemlig mulighed for at indløse gode kupon i din nærmeste McDonalds.  

Skrab McDonalds og vind gode præmier 

Der er mange fordele ved at deltage i McDonalds Skrab i forhold til at købe et fysisk skrabelod i en lokal kiosk. Først og fremmest kan du spille dagens Mobil Skrab McDonalds lige, når du har lyst. Her behøver du altså ikke at tage højde for, at kiosken måske lukker klokken 22. Hvis du har lyst til at spille Skrab og Vind McDonalds klokken 3 om natten, så er det bare det, du gør! Når du spiller på din mobil, har du desuden mulighed for at spille, uanset hvor du befinder dig. Dette betyder, at du ikke engang behøver at bevæge dig uden for din dør for at se, om du har vundet. Hvis du ikke vinder den pågældende dag, har du mulighed for at blive hjemme og fortsætte med det, som du var i gang med. McDonalds Skrab og Vind er nemlig ikke et spil, der optager hele din dag.  

Skrab McDonalds tager faktisk kun nogle få sekunder. Har du ikke vundet, kan du altså hurtigt komme videre med din dag. Over de sidste år har de online spil for alvor vundet frem. Forskellen mellem McDonalds Skrabespil og poker eller blackjack er dog, at du inden for ganske kort tid kan se, om du har vundet. I modsætning til andre online spil skal du altså ikke bruge mange timer på at finde ud af, om du vinder eller taber. Dette er en stor fordel, hvis du i virkeligheden bare er mest interesseret i præmien. Der er nemlig ingen grund til at spilde din tid på at spille, hvis du bare vil se, om du har vundet eller ej. Da Skrab McDonalds kun tager ganske få minutter, er der tale om den perfekte lille pause. Du er nemlig sikker på, at du ikke kommer til at hænge over spillet i længere tid end højst nødvendigt.