Juleskrab

Julen er en glædelig tid, og der er normalt altid masser af sjove konkurrencer at deltage i løbet af december måned. Dette kan også ses indenfor skrabespillenes verden, hvor masser af virksomheder laver deres egne sjove juleskrab med forskellige gevinster. Hvis man deltager i nok forskellige, har man en bedre chance for at vinde, og ofte er det gratis at deltage, da virksomhederne typisk bare vil have, at man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Men hvilke af de mange skrabekonkurrencer bør man egentlig være opmærksom på? 

Jysk Juleskrab 

Den jyske butikskæde, Jysk, sælger ting til boligen, og den er blandt de flere forskellige boligforretninger, der plejer at lave julerelaterede konkurrencer på deres hjemmeside i december. Jysk Juleskrab har været mulig at deltage i de seneste år, og det er derfor en god side at gemme på listen over julekonkurrencer, man gerne vil spille med i. 

Jysk er et oplagt valg til dig, der elsker boligindretning og som føler, at du aldrig bliver færdig med at dekoreret dit hjem. Jysk er især kendt for ting til soveværelset, men i de senere år, er de i høj grad også blevet populære for deres møbler og andet boligtilbehør, der er i den billige ende af spektret. Stilen er i høj grad skandinavisk og passer derfor godt ind i de fleste danskeres hjem, hvilket også betyder, at Jysk Juleskrab har en høj chance for at indeholder gevinster, der er anvendelige for de fleste. 

Hvis du kunne være interesseret i at få noget nyt til hjemmet, så hold øje med Jysks hjemmeside for at se, hvornår Jysk Juleskrab igen dukker op. 

Bilka Juleskrab 

Hypermarkedet Bilka sælger en bred vifte af produkter fra tøj til mad til elektronik og boligindretning, og det giver derfor også god mening, at denne store butik også har Bilka Juleskrab. Bilka plejer at have en julekonkurrence, og der er altså mulighed for at vinde en ekstra julegave hos dem, hvis du sørger for at deltage i konkurrencerne. 

Bilka Juleskrab er et godt valg af konkurrence, hvis du gerne vil give dig selv muligheden for at slippe for købe en julegave til december. Da Bilka sælger så mange forskellige ting, er der god chance for, at der er nogle brugbare ting at vinde i Bilka Juleskrab. Da de også sælger legetøj, er der desuden en god chance for, at du muligvis kan komme til at vinde en ekstra gave til børnene. 

Oister Juleskrab 

Mobilselskabet Oister har før lavet julekonkurrencer, og det er derfor værd at holde øje med Oister Juleskrab for at have chancen for at vinde nogle gode gaver eller fordele ved selskabet. Oister er kendt for deres lave priser, og før har det været muligt at deltage i deres julekonkurrence uden overhovedet at have abonnement hos dem. Så hvis du mangler flere konkurrencer til din liste, så er Oister Juleskrab en god en at være opmærksom på. 

Circle K Juleskrab 

 Circle K er en tankstationskæde, der findes i flere lande. Her i Danmark har de holdt sig populære over julen ved at lave Circle K Juleskrab konkurrencer med mange forskellige gevinster. Disse har blandt andet inkluderet forskellige gode snacks og fødevarer, som man normalt kan købe på Circle K tankstationerne, og der er derfor tale om mindre, men gode gaver at hente i Circle K Juleskrab.  

I julen 2019 gave Circle K Juleskrab desuden spillerne chancen for at vinde et rejsegavekort på 20.000 kr., så der er god grund til at holde øje med dette juleskrabespil, hen over julen. 

Juleskrab med supermarkederne 

Ligesom Bilka, er der mange af de andre dagligvarebutikker, der også byder på juleskrab og julekonkurrencer, hvor du kan være heldig at vinde nogle ekstra julegaver i december måned. 

Coop, der dækker over både Kvickly, Fakta, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen og Irma, har før haft julekonkurrencer der har været værd at deltage i for chance for at vinde lidt ekstra godt i juletiden. Der er derfor god grund til at holde øje med Coop skrab til jul. 

Et andet stort supermarked, der er godt at holde øje med, er Føtex. Denne kæde byder på er bredt udvalg af varer, der både inkluderer mad, generelle dagligvarer, boligtilbehør, elektronik og tøj. Der er derfor gode chancer for at få nogle gode og brugbare gevinster, hvis de laver Føtex Juleskrab til jul. Føtex har desuden før lavet julekonkurrencer i december, så det er en god idé at være på udkig efter Føtex juleskrab, når julen nærmer sig. 

Meny er et af de supermarkeder, der i høj grad har benyttet sig af muligheden for at forkæle deres kunder med sjove julekonkurrencer. I tidligere år har de blandt andet lavet Meny Juleskrab, hvor du har kunne vinde præmier hver dag med deres skrabespil. Det har før været muligt at vinde gavekort i Meny Juleskrab samt andre lækre præmier, så husk at tilføje Meny Juleskrab til listen over julekonkurrencer, du skal holde øje med.