Julekalender skrab

Juletiden er både en hyggelig og travl tid, og der er efterhånden mange ting, man forbinder med december måned. En af disse ting, som især er kommet meget på banen i de seneste år, er julekalender skrab og julekonkurrencer. Et af julens største temaer er at give, og det er noget, mange virksomheder benytter som en del af deres markedsføring ved at lave konkurrencer, hvor de giver produkter eller andre præmier væk til vinderne. 

En af de mest brugte former for konkurrencer er en skrabe julekalender. Denne bruges af mange forskellige virksomheder og findes både som fysisk skrabelod og som digitale konkurrencer på nettet. Denne form for skrab og vind spil er populære, da de både er spændende og sjove at deltage i. Deltagerne får muligheden for at interagere med spillet og spændingen ved, at man ikke ved, hvad der gemmer sig under det næste skrabefelt gør, at denne type af konkurrence bliver ved med at være sjov gang på gang.  

Ved mange skrabespil gælder det om at skrabe et vis antal af et symbol, hvor det ved andre gælder om bare at skrabe ét rigtigt symbol for at vinde. Begge disse former for skrabespil skaber spænding for spilleren, da de gradvist finder ud af, om de har vundet. Det kan derfor være en del mere underholdende end en almindelig lodtrækning. Dette er mange virksomheder godt klar over, og de bruger derfor ofte en juleskrabekalender som deres julekonkurrence. 

Quick Skrabejulekalender 

Den julekalender, som de fleste nok automatisk tænker på, er Quick skrabejulekalender. Kalenderen er blevet til en tradition for mange familier, og ofte har hvert familiemedlem deres egen skrabejulekalender, og den er stort set lige så almindelig at have som en traditionel julekalender. Denne Danske Spil skrabejulekalender giver muligheden for at vinde en hovedpræmie på en million kroner, men der er desuden mange lavere pengebeløb at vinde, og der er gevinst på en relativt stor andel af lodderne, selvom det på de fleste kun er små beløb som 50 kr. Dette er dog med til at gøre det sjovt at spille, fordi man føler, at man har chancen for at vinde 

Quick skrabejulekalender er lavet sådan, at man skraber et felt hver dag i december op til og med juleaftensdag. Under hvert skrabefelt er der et symbol, og man skal få mange af det samme symbol for at vinde. Hovedpræmien på en million kræver ti af de samme symboler, mens den laveste gevinst på 50 kr. kræver tre af de samme. Der er desuden et ekstra adventsspil, hvor man skraber et felt hver søndag i advent, og hvor man kan vinde en ud af fire pengebeløb, hvis man skraber blot ét af de fire vindersymboler.  

Denne Danske Spil skrabe julekalender er populær både blandt børn og voksne, og bliver ofte givet som den første gave i en pakkekalender, så man kan skrabe med gennem hele juletiden. Pengebeløbet er med til at gøre det spændende, især da spændingen er trukket ud over så mange dage, men mange synes også bare det er en hyggelig tradition at skrabe denne lotto skrabejulekalender. 

Skrabejulekalender på nettet 

Selvom den fysiske Quick skrabejulekalender er populær, findes der også flere skrabekalendere, som man kan deltage i på nettet. Disse digitale skrabespil er også populære, da de er nemme at tilgå, og man behøver ikke først at købe et skrabelod for at deltage.  

Der findes mange digitale skrabespil at deltage i hele året rundt, men især i juletiden dukker der ofte mange spil op med juletema, hvor folk ofte kan deltage hver dag og vinde forskellige præmier. Disse er især smarte til folk, der er meget på farten, og for eksempel gerne vil have muligheden for at spille på deres mobil. Mange af disse skrabespil har også deres egen app eller er lavet på hjemmesider, der er mobiloptimerede, og det er derfor muligt at spille hurtigt og nemt, lige meget hvor man er. Så hvis du ikke er interesseret i de fysiske skralodder, så er nettet fyldt med muligheder, så du alligevel kan komme til at spille sjove skrabespil og have chancen for at vinde præmier i juletiden. 

Virksomhedernes gratis skrabejulekalender 

Hvis du elsker skrabespil, men ikke har lyst til at bruge pengene på de fysiske skrabelodder eller betale for at deltage i skrabespil på nettet, så er der stadig mulighed for at spille online. Der er nemlig rigtig mange virksomheder, der laver deres egne skrabespil i juletiden. Her kan du både spille gratis og ofte er der chance for at vinde flere gange i løbet af december. 

Julekonkurrencer er effektiv markedsføring for mange forretninger og virksomheder. I december måned er folk allerede på udkig efter julegaver på nettet og er derfor mere åbne over for at foretage køb end på mange andre tider af året, så at tiltrække dem til en hjemmeside med en konkurrence kan betyde, at det er netop den hjemmeside, de ender med at vælge at købe julegaver fra. Mange boligforretninger, elektronikforhandlere og tøjbutikker benytter sig af denne markedsføringsstrategi, og kan bruge deres populære produkter som præmier eller symboler i skrabespillet. Det gør deltagerne opmærksomme på, at disse produkter findes, og hvor de kan købes, hvilket kan betyde, at de går videre ind på hjemmesiden for at købe produktet som en gave, selv hvis de ikke vant gennem spillet. 

Mange virksomheder sørger for, at deres konkurrencer er i form af en skrabe julekalender, der betyder, at der er noget at vinde hver dag eller muligvis hver søndag i advent. Det gør, at deltagere vender tilbage til siden hver dag for at spille med. Denne type af konkurrence er smart for begge parter, da deltagelsen generelt er gratis, og man har derfor chancen for at vinde gode præmier uden at have noget at tabe. Og virksomheden får tiltrukket flere kunder i en tid, hvor der er gode chancer for at lave mange salg. Så hold øje med dine yndlingsforretningers hjemmesider og sociale medier, når juletiden nærmer sig.