Julehygge, EM i håndbold og god pauseunderholdning

Artikel

Anden bølge pandemien er på sit højeste i det danske samfund. December måned er over os og vi skal endnu engang finde på, hvad vi skal lave derhjemme, nu når vi ikke kan komme ud. Der er mange gode aktiviteter at give sig i kast med derhjemme, og en af de mest populære aktiviteter i aftentimerne i de danske stuer er TV-tid. Vi kan hurtigt løbe tør for idéer til film og serier eller få for meget jule-fnidder, hvis det står på julefilm, men heldigvis kan vi i december måned også følge med i EM håndbold for kvinder. Vi kan dermed også, i fællesskab, hvor for sig, heppe hjemme fra stuerne, på de seje håndboldkvinder, der spiller på hjemmebane i Danmark. Der er dog mange kampe at holde styr på ved em håndbold og du kan derfor klikke på linket for at få det fulde overblik. 

Få det fulde overblik over EM i håndbold 

Danmark er en kæmpe håndbold nation, og vi er stolte over at holdsporten stammer fra Danmark. Det er nemlig således at danske Holger Nielsen i 1906 udgav det første regelsæt for sporten og anses derfor som opfinderen af sporten. 

Dog er det sådan at december måned er en travl tid, hvor der skal købes julegaver til familie og venner, og det kan derfor være svært at få tid til både julegaveindkøb, arbejde, eksamen og overblik over håndboldkampe.

Heldigvis lever vi i en digitaliseret verden, hvor smart devices er let tilgængelige non-stop, også når vi står nede i Magasin og får pakket julegaver ind. Der findes nemlig mange online medier, hvor det er muligt at få det fulde overblik over kampene og følge med i hvem, der har scoret det sidste mål.

Danmark som værtsland til EM i håndbold

EM i håndbold for kvinder skulle have været delt værtskab mellem Danmark og Norge. Dog er Danmark endt med at være det eneste værtsland ved afviklingen af EM i håndbold for kvinder i 2020.

Efter grønt lys fra regeringen og myndighederne fik Danmark lov til at bære værtskabet alene, efter at Norge valgte at trække sig på grund af coronavirussen. Norge valgte at trække sig fra værtskabet, da de ville undgå unødig rejseaktivitet ind og ud af landet grundet det forhøjede smittetryk. 

Endnu en årsag til afviklingen af EM i håndbold afholdes i Danmark skyldes Norge og Danmarks forskellige karantæneregler i tilfælde af smitte af håndboldspillerne. Det var nemlig således, at skulle en spiller blive smittet i Norge, så ville hele holdet blive smidt ud af turneringen. I Danmark forholder det sig således, at det kun er den smittede spiller, som skal i karantæne. 

Pauseunderholdning på mobilen 

Når du alligevel har sat dig godt tilrette i sofaen, til dagens håndboldkamp, kan du bruge tiden op til kampstart eller tiden mellem de to halvlege, på noget andet end at se reklamer. For med mobilskrab, kan du med din mobil underholde dig selv imens. På din telefon kan du skrabe dig til forskellige fede præmier, som kan bidrage ekstra til julestemningen – måske vinder du noget til dig selv, eller noget du vil give videre som en julegave.