Føtex Skrab

Der er mange virksomheder, der benytter sig af skrabespillets popularitet til at lave sjove konkurrencer som en del af en markedsføringskampagne. Dette er også noget, Føtex har brugt, og der har derfor gennem tiden været flere forskellige Føtex skrab og vind spil at spille. Disse konkurrencer er generelt gratis at deltage i, og man har ofte muligheden for at vinde produkter, man normalt vil kunne købe i Føtex. Nogle gange er der også gavekort på højkant, og der er derfor en del at komme efter ved disse gratis skrab og vind Føtex spil. 

Føtex er en butikskæde, der hører under Salling Group koncernen. Herunder finder man også hypermarkedskæden Bilka og supermarkedskæden Netto, der også før har lavet spændende skrabekonkurrencer. Derudover er stormagasinet Salling og legetøjsforretningen Fætter BR også datterselskaber til Salling Group koncernen.  

Føtex har et stort udvalg af varer i deres sortiment. De sælger både dagligvarer, tøj, boligtilbehør og elektronik. Der er derfor et godt udvalg at bruge til Føtex spil gevinst for deres skrabespil og konkurrencer, og som deltager har du chancen for at vinde en bred vifte af ting. Det giver derfor rigtig god mening at deltage i Føtex spil, hvis du godt kan lide idéen om at vinde nye, spændende ting, og især i juletiden, kan du være så heldig at vinde en ekstra julegave til dig selv, eller som du kan give videre. For Føtex kan de bruge skrabespillet til både at tiltrække besøgende, men også at reklamere for og gøre folk opmærksomme på de produkter, de sælger ved at bruge dem som gevinster. Nogle folk er ikke klar over, hvad de kan købe hos Føtex, og det er en smart måde at kaste lys på varerne på. 

Hvorfor bruge skrabespil? 

Skrabespil er gode til at tiltrække opmærksomhed, da det er noget, mange godt kan lide. Der er meget spænding involveret, når man spiller skrab og vind, da man selv er med til at finde frem til, om man har vundet eller ej. Denne spænding er netop med til at gøre det så sjovt, og der er derfor mange, der vender tilbage til skrabespil igen og igen. 

Ved mange skrabespil, skal man have tre ens symboler, og det kan derfor nemt være med til at opbygge den sjove spænding, efterhånden som man skraber flere og flere felter. Hvis man allerede har fået et eller to af symbolerne, bliver man endnu mere spændt på at finde ud af, om man også har det tredje og har vundet en gevinst.  Det er dog også muligt at opbygge denne spænding, når der blot er ét vindersymbol, da man hele tiden tænker, at det kan gemme sig under det næste felt. 

Med skrab og vind bestemmer man selv tempoet og kan derfor selv vælge, hvor længe spændingen skal trækkes ud. Denne mulighed for selv at bestemme og på samme tid have muligheden for at interagere, gør, at mange synes, et skrabespil er noget sjovere at spille end at være med i en almindelig lotteriudtrækning, hvor man ikke selv kan gøre noget. Selvom man ikke har nogen indflydelse på, hvilke symboler man skraber frem, føles det stadig noget mere sjovt. 

En anden fordel ved skrabespil er fleksibiliteten. Du kan skrabe med det samme eller vente til, du har mere tid og ro. For mange er det en hyggelig aktivitet, og de køber skrabelodder med familie og venner skraber dem sammen.  

Føtex mobil skrab 

Føtex er en af de virksomheder, der har benyttet sig af de fordele, der kommer ved, at alle har en smartphone. De har derfor førhen lavet Føtex mobil skrab konkurrencer, hvor folk har haft muligheden for at skrabe på deres mobiltelefon. Det har blandt andet været i sammenhæng med Føtex’ fødselsdag, hvor de altså har lavet en Føtex skrab fødselsdag kampagne, hvor folk har kunne tilmelde sig ved at sende en sms til et telefonnummer, hvorefter de modtager et skrabelod på telefonen. Denne konkurrence har kørt over flere dage med chance for gevinst hver dag. Her gik det ud på at skrabe tre ens Føtex logoer for at vinde. 

Denne type af skrab på mobilen er en god idé, da det gør det nemt for deltagerne at få tid til det hver dag, og det tiltrækker desuden potentielle kunder, der besøger Føtex’ side hver eneste dag for at deltage i denne konkurrence, Føtex har lavet. Flere besøgende giver større chancer for køb og trækker desuden generelt bare populariteten op og betyder, at Føtex kan få bedre placeringer i søgeresultater.  

Hvis du godt kan lide idéen om Føtex mobil skrab, er det en god idé at holde øje med Føtex’ hjemmeside og sociale medier, for at holde dig opdateret og være klar til at deltage, hvis Føtex mobil skrab igen popper op og bliver muligt at deltage i. Mange mennesker har ikke meget ekstra tid i hverdagen til at spille skrabespil, og hvis dette også gælder dig, er Føtex mobil skrab en god mulighed. Mobil skrab er en sjov og nem måde at spille skrabespil hurtigt og på farten og have chancen for at vinde gode gevinster, og det er derfor værd at holde øje med muligheden for at deltage i dette. 

Føtex skrab i julen 

Juletiden er i høj grad blevet højsæsonen for konkurrencer af alle mulige arter. Og det gælder i den grad også skrab og vind spil. I december leder mange i forvejen efter gaver på nettet, og det er derfor oplagt at bruge konkurrencer til at tiltrække flere besøgende til hjemmesiden og de sociale medier. Da folk i forvejen er indstillet på at købe gaver og bruge penge, er der god sandsynlighed for, at besøgende kan ende med at gøre et køb. Da folk i forvejen er i julestemning, er juleskrab desuden en god måde til at promovere de produkter, man sælger som virksomhed, da det kan virke som inspiration til julegaver. Desuden er mange interesseret i at deltage i konkurrencerne for enten at vinde en ekstra julegave til en, de holder af, eller til dem selv.  

Det er oplagt for Føtex at benytte juletiden til at lave sjove konkurrencer, og der er derfor god grund til at holde øje med deres hjemmeside og sociale medier for at se, om der bliver nævnt noget om julekonkurrencer som for eksempel skrab og vind konkurrencer. Det kunne for eksempel være i form af en Føtex pakkeleg eller Føtex pakkekalender. Desuden har Bilka, der jo kommer fra samme koncern som Føtex før lavet Det Store Pakkespil. Føtex kunne måske godt tænkes at lave noget lignende.  

Da Føtex er en butik, hvor så mange forskellige ting sælges, er det et oplagt sted at købe gaver til forskellige mennesker, og at benytte sig af juletiden til at lave markedsføring, der benytter sig af skrab og vind konkurrencer, giver god mening for Føtex. Sørg derfor for at have Føtex med på listen over virksomheder, du holder øje med, når vi nærmer os december. 

Gode tidspunkter for Føtex skrab 

Udover julen, er der andre perioder, hvor det giver god mening at holde øje med konkurrencer i Føtex. Dette kunne blandt andet være ved andre højtider og festlige perioder, som Påsken, Fastelavn og Halloween, men det kunne også være op mod sommeren, hvor Føtex kan promovere ting til sommeren. Herudover er der perioden omkring Føtex’ fødselsdag. Mange virksomheder bruger deres fødselsdag som anledning til gode tilbud og konkurrencer, og det er også noget, Føtex før har benyttet sig af. Så Føtex skrab kan være muligt at spille på mange tider af året. 

For at holde dig opdateret med Føtex skrab og vind konkurrencer, er det en god idé at følge dem på deres sociale medier eller holde øje med deres hjemmeside. Her vil nye, spændende konkurrencer helt sikkert blive promoveret, og du vil derfor have muligheden for at deltage i sjove konkurrencer med chancen for at vinde mange gode præmier.