Findes der en smart måde at vinde penge på?

Vi danskere elsker skrabelod og lotto, og det er både sjovt og spændende at skrabe frem store gevinster. Men findes der også en smart måde at vinde penge på, som du måske ikke har overvejet endnu? Det skal vi kigge lidt nærmere på her, så du kan få den formue du drømmer om. 

Vinde eller tjene penge? 

De smarte måder at vinde penge, handler ikke så meget om at vinde, som at tjene. Det handler om at bruge tid og energi på at sætte sig ind i at lære noget helt nyt. Nemlig investering. Mange danskere ved ikke at dette er et godt alternativ, hvis man gerne vil tjene penge online, men hvordan gør man egentligt? Det skal vi se på nu.

Hvordan investere online og tjene penge?

Når man investerer penge online, så er det med håb om at investeringen skal få pengene til at vokse. Derfor er der mange, der investerer sin opsparing, for at give den mulighed for at vokse over tid. Når du skal investere dine penge, så skal du først og fremmest tage højde for risiko. Der er altid en risiko knyttet til investeringer, og det kan føre til tab. Derfor er det vigtigt at du sørger for at du ikke investerer mere, end det du potentielt set har råd til at tabe. 

Når du skal i gang med at investere, skal du tage stilling til hvad du gerne vil investere i. Der findes mange muligheder. I Danmark er det populært at investere i aktier, valuta, kryptovaluta, aktiefond og råvarer. Man kan investere både i danske og udenlandske aktier, og det er svært populært at investere i de store, amerikanske aktier som Apple, Tesla og Amazon. 

Derefter, skal du finde ud af hvad slags investor du gerne vil være. Vil du investere aktivt eller passivt? Hvis du vælger at investere aktivt, foretager du mange hurtige handler og får afkastning på differencen mellem køb og salg, mens hvis du vælger en passiv strategi, sigter du på at tjene penge på sigt. 

Vælg en handelsplatform 

Når du har fundet ud af hvad du gerne vil investere i, skal du finde en online handelsplatform, der lader dig handle. Der findes mange forskellige, men det kan være en god ide at vælge en platform, der ikke har det man kalder kurtage, et gebyr for hver handel. Det finder du på eToro. Hvis du går ind på https://mininvestering.dk/etoro/ kan du nemt oprette en konto og komme i gang med at investere.

Når du har oprettet en konto, så skal du bare sætte penge ind på platformen. Når du har gjort det, kan du søge efter de aktier eller finansielle instrumenter du er interesseret i at investere i. 

Investering er en smart måde at tjene penge på, ved at få den formue eller kapital du allerede har til at vokse. Alle kan lære at investere, og det er slet ikke svært. På en platform på eToro, kan du også benytte dig af det, der hedder CopyTrading, hvor du kan kopiere professionelle, erfarne investorers portefølje, og lave de samme investeringer.