Bilka Skrab

Bilka Skrab er den oplagte mulighed for dig, der handler i Bilka. Og handler du endnu ikke i Bilka, er det måske grunden til, at du skal begynde på det! Med Bilka Skrab og Vind har du nemlig mulighed for at vinde et væld af forskellige præmier.  

Foruden Bilka Skrab har du ligeledes mulighed for at deltage i Pakkespil Bilka og Bilkas Gaveræs. Hvad enten du er til Bilka Julespil, eller du bare holde af suset ved at vinde præmier, så er det altså bare om at se at komme i gang. Der er nemlig kun én måde, hvorpå du kan finde ud af, om du har heldet med dig i Bilka Skrab – og det er at få fingrene i dit første skrabelod! 

Gratis skrab og vind Bilka 

Af flere omgang har Bilka gjort opmærksom på sig selv gennem deres Skrab Bilka. For eksempel kan deres fødselsdagsskrab i 2015 nævnes. Her var det nemlig muligt at modtage et gratis skrabelod fra Quick. På dette Bilka Skrab var der over 50.000 præmier på højkant. Præmierne spændte vidt og bredt. Det var for eksempel muligt at vinde alt lige fra Face Kondi Free til 500 kroner i kontanter. Denne form for gratis kampagneskrabelod er blevet uddelt flere gange i Bilkas historie. Derfor er det bare om at holde øjnene åbne, hvis du vil have muligheden for at vinde næste gang Skrab og Vind kommer på banen igen. Den helt store forskel ved denne form for Bilka skrabespil er, at skrabelodderne er gratis. Det vil sige, at du har mulighed for at vinde en stor præmie, men du løber samtidig ikke risikoen for at tabe penge.  

I en normal situation skal du nemlig betale penge for dit skrabelod. Her har du naturligvis chance for at vinde, men der er også rimelig stor sandsynlighed for, at du taber penge. Med Bilka Skrab er der udelukkende fordele at øjne. Her skal du nemlig ikke betale en krone for at være med i Skrab Bilka. Du løber altså ingen risiko, men har på trods af dette faktum alle muligheder for at vinde. Dermed er der tale om den rene win-win. Med Bilka skrabespil gælder det om at skrabe tre ens symboler. Skraber du tre ens symboler, vinder du den viste præmie én gang. Således er spillet altså ganske simpelt at gå til, og alle kan være med. Skraber du tre ens symboler, har du potentielt set mulighed for at vinde en stor præmie. Skraber du ikke tre ens symboler, ja så har du i virkeligheden ikke tabt noget.  

Bilka Store Pakkespil – vind præmier op til jul 

Hvem elsker ikke julen? Julen kan være en stressende tid, men ikke desto mindre er december måned fyldt med traditioner, som mange mennesker holder af. Nu har du mulighed for at opleve endnu mere glæde i julen. Dette kan du nemlig gøre ved at deltage i Bilka Julespil. Bilka Store Pakkespil bliver lanceret i november og kører året ud. I flere år har Bilka Julespil kørt, og dette er derfor en tradition, som du med glæde kan bringe ind i julemåneden. I 2015 havde du mulighed for at spille om 124.024 julegaver. Ved at deltage i Bilka Julespil havde du desuden chancen for at vinde 100.000 kroner i kontanter fra Danske Spil. Derfor er der altså ikke tale om nogen lille konkurrence. Når Bilka skyder gang i Pakkespil Bilka, må man sige, at de går all in. Dette gør det til en rigtig sjov konkurrence at deltage i som kunde.  

Hvis du alligevel handler hos Bilka, er det oplagt at gøre brug af de konkurrencer, som de løbende lancerer. Her har du nemlig mulighed for at vinde nogle af de dagligvarer, som du alligevel skulle købe selv. Forskellen er blot, at du enten kan få dem til en billigere pris – eller måske endda helt gratis. Bilka Julespil er naturligvis fedt at deltage i, fordi du har mulighed for at vinde præmier. Dog er selve præmien ikke det eneste, som det handler om. Det er nemlig også enormt underholdende, når man skal tjekke, om man har vundet i et Bilka Spil. Uanset hvor mange gange du har deltaget i Bilka Julespil, vil du sandsynligvis altid få et sus i maven, hvis du er lige ved at vinde. Denne lille pause, hvor du udelukkende fokuserer på Skrab Bilka Pakkespil, kan være alt, hvad du har brug for i en travl hverdag.  

Mobil Skrab Bilka – Den Store Skattejagt 

Har du lyst til at udforske Mobil Skrab Bilka, er det bare om at kaste dig over Den Store Skattejagt. Den Store Skattejagt er nemlig et Bilka Skrab udviklet til smartphone. Har du ikke en smartphone, er det ligeledes muligt at spille over computeren. Den Store Skattejagt findes nemlig også i en PC-udgave. Når du spiller på din PC, har du naturligvis mulighed for at vinde fede præmier med Den Store Skattejagt. For at du kan afhente dine præmier kræver det dog, at du har en smartphone. Dette kan du løse ved at sende din vinder-sms til en ven eller en person i din familie. På den måde har du nemlig mulighed for at indkassere præmien fra dit Bilka Spil. Med dette Mobil Skrab Bilka er det muligt at spille én gang hver dag. Bliver du en trofast spiller af Mobil Skrab Bilka har du altså utallige muligheder for at vinde.  

Den Store Skattejagt er bygget op med en række hovedpræmier. Disse hovedpræmier kan kun vindes på bestemte dage. Derudover er der en række daglige præmier i Mobil Skrab Bilka, som kan vindes hver eneste dag. Derfor ved du aldrig, hvilke præmier du har mulighed for at vinde den pågældende dag. Dette er blot med til at øge spændingen! Når du vinder en præmie i Skrab Bilka, er det ikke muligt at bytte din præmie. Hvis du har vundet Faxe Kondi Free, er det altså hverken muligt at bytte præmien til Pepsi Max eller kontanter.  Er du så heldig at vinde en præmie i Mobil Skrab Bilka, kan du afhente den i din nærmeste Bilka. Her finder du selv præmien i butikken, og tager den med op til kassen med dine øvrige varer. Ved at vise din gavekode på din smartphone, har du mulighed for at indløse din præmie.  

Bilka Spil gevinst nu – alle kan være med 

At deltage i Bilka Skrab er oplagt for dig, der elsker at vinde præmier. Spillet er ganske simpelt, og derfor har alle mulighed for at være med. Der er nemlig ikke andre regler, end at du skal skrabe felterne. Har du tre ens symboler, ja så har du vundet. Længere er den ikke. Der er altså intet kompliceret ved at deltage i Bilkas Gaveræs eller Bilka Skrabespil. Selvom der ikke er nogen indviklede regler, som du skal sætte dig ind i, er der alligevel et krav, som du skal opfylde som spiller. For at deltage i Bilka Skrab skal du nemlig være fyldt 18 år.  

Er du under 18, er det endnu ikke muligt for dig at spille på skrabelodder. Har du til gengæld alderen med dig, så er det bare om at give den gas med Skrab og Vind Bilka. Skrab Bilka eller Mobil Skrab Bilka henvender sig til alle typer af kunder. Hvem holder nemlig ikke af at vinde en god præmie? Uanset hvad dine fritidsinteresser er, eller hvor du bor, kan du få glæde af at få fingrene i gratis ting. Har du aldrig prøvet Bilka Skrab og Vind før, er det altså bare om at komme i gang.  

Skrab Bilka er den perfekte lille pause 

Over de sidste år er de online spil blevet enormt populære. Her er nemlig tale om god underholdning, og det er ligeledes muligt at vinde gevinster. Det er dog ikke sikkert, at du har tid til at bruge flere timer om ugen på at spille online spil. Vil du blot nøjes med en lille snas af denne verden, er det bare om at kaste dig over Mobil Skrab Bilka.  

Mobil Skrab Bilka optager nemlig kun et ganske lille øjeblik af din tid. Til gengæld har du den samme mulighed for at vinde gode præmier. Hvis du har travl med at komme videre, er Skrab Bilka altså den perfekte lille pause. For eksempel har du mulighed for at benytte dig af Bilka Skrab og Vind, når du har parkeret din bil på Bilkas parkeringsplads. Hvis du vinder her, er det bare om at gå direkte ind og indkassere din Skrab Bilka præmie.